HS Pro-1008 Smith-press Pystypunnerrus- ja vinopenkkilaite

Ammattitason Power Smith pystypunnerrus- ja vinopunnerruslaite olkapäiden ja rinnan tehokkaaseen treenaamiseen. Laitteessa on 2 toisistaan riippumatonta kahvaa sekä säädöt kahdelle liikkeelle.

2 760,00 alv 0
3 422,40€ sis alv

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kunto

Lihasryhmä

Hartiat

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason HS Pro-1008 Power Smith Pystypunnerrus ja vinopenkkipunnerrus soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteen liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin.
Power Smith Pystypunnerruslaite ja vinopenkkipunnerrus sisältää 2 toisistaan riippumatonta punnerruskahvaa, joissa on helppo käyttöinen lukko mekanismi. Laitteessa on 4 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Selkänojan kulma on säädettävä ja istuimen syvyys on säädettävä. Koko istuin järjestelmä liikkuu kiskoilla eteen ja taakse jonka ansiosta samalla laitteella tehdään kahta liikettä.
HS Pro Levypainokuormitteinen Sarja:
HS Pro Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää HS Pro Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!