Käytetyt Kuntosalilaitteet

Pyydä tarjous tai lisää kuvia käytetyn laitteen koodinumerolla!

Meiltä löydät laajan valikoiman käytettyjä kuntosalivälineitä suoraan varastosta. Meillä myynnissä olevat käytetyt kuntosalilaitteet on tarkastettu, huollettu ja testattu, joten laitteet ovat myös turvallisia. Voit myös tulla paikan päälle testaamaan laitteita.

Käytetyt kuntosalilaitteet lista tästä. Osa käytetyistä kuntosalilaitteista löytyy myös verkkokaupasta. Näet ne tämän sivun alalaidasta.

Pyydä tarjous ja kuvia sähköpostilla toimisto@gpf.fi tai yhteydenottolomakkeella! Mainitse käytetyn kuntovälineen koodinumero, mikäli sellainen on listassa mainittuna. 

Verkkokaupassa olevat käytetyt laitteet

Näytetään tulokset 1–24 / 32

Käytetyt kuntosalilaitteet kotiin tai salille

Valikoimastamme löydät niin kotikuntoiluun, kuin kuntosalillekin sopivia käytettyjä laitteita. Verkkokaupassamme myydään käytettyjä kuntosalilaitteita, sekä uusia laitteita.

Suosituimpia kotisalille käytettynä hankittavia laitteita:

  • Käytetty spinningpyörä
  • Käytetty juoksumatto
  • Käytetty kuntopyörä
  • käytetyt levypainot
  • Käytetty kyykkyteline

Meiltä onnistuu myös ammattimainen kuntosalin suunnittelu asiakkaan tilan, toiveiden ja budjetin mukaisesti. Suunnitelman lisäksi saat kätevästi myös laitteet uutena tai käytettynä meiltä.

 

 

Meillä on Suomen suurin valikoima käytettyjä kuntosalilaitteita edullisin hinnoin. Päivitämme listaa usein ja kuntoiluvälineitä voi tulla myös katsomaan ja testaamaan paikan päälle.

Olipa sitten etsinnässä esimerkiksi käytetty kuntopyörä tai juoksumatto kotisalille, tai useampi laite isompaan tilaan, meidän valikoimastamme löydät varmimmin luotettavan vaihtoehdon. Käytetyt laitteet ovat aina huollettuja ja testattuja ja palveluihimme kuuluu myös kuntosalilaitteiden huolto ja asennus, mikäli näille on jatkossakin tarvetta.

Tarvittaessa toimitamme myös käytetyt kuntosalilaitteet määränpäähänsä.