Käytetyt Kuntosalilaitteet

Pyydä tarjous ja kuvia – Mainitse koodinumero, jos listassa mainittuna!

Meiltä löydät laajan valikoiman käytettyjä kuntosalivälineitä suoraan varastosta. Meillä myynnissä olevat käytetyt kuntosalilaitteet on tarkastettu, huollettu ja testattu, joten laitteet ovat myös turvallisia. Tule paikan päälle testaamaan ja löytämään omasi!

Katso lista käytetyistä kuntosalivälineistä. Osa käytetyistä kuntosalilaitteista löytyy myös verkkokaupasta. Näet ne tämän sivun alalaidasta.

Pyydä tarjous ja kuvia sähköpostilla toimisto@gpf.fi tai yhteydenottolomakkeella! Mainitse käytetyn kuntovälineen koodinumero, mikäli sellainen on listassa mainittuna. Voit myös tulla käymään paikan päällä tutustumassa kuntosalivälineiden varastomyymälän valikoimaan.

Verkkokaupassa olevat käytetyt laitteet

Näytetään kaikki 21 tulosta

Meillä on Suomen suurin valikoima käytettyjä kuntosalilaitteita edullisin hinnoin. Päivitämme listaa usein ja kuntoiluvälineitä voi tulla myös katsomaan ja testaamaan paikan päälle.

Olipa sitten etsinnässä esimerkiksi käytetty kuntopyörä tai juoksumatto kotisalille, tai useampi laite isompaan tilaan, meidän valikoimastamme löydät varmimmin luotettavan vaihtoehdon.

Tarvittaessa toimitamme myös käytetyt kuntosalilaitteet määränpäähänsä.