Palvelut

Asennus ja huolto

Tilatessanne asennuksen, asennamme laitteet käyttökuntoon. Pyydä tarjous kuntosalin vuosihuoltosopimuksesta tai kertahuollosta. Huoltomme hoitaa myös varaosatarpeenne, toimitukset ja tarvittaessa myös muutot ja korjausasennukset.

 Kaupallisessa ja julkisessa käytössä olevilla kuntosaleilla tulee olla kuntosalilaitteiden huoltosuunnitelma! Me laadimme sen puolestanne.

Kuntosalin suunnittelu

Suunnittelemme kuntosalin/-tilan ammattitaidolla käyttäjäkunnan tarpeiden mukaiseksi, asiakkaan budjetin visioon sopivaksi. Teemme visuaalisen kuntosalin 2D tai 3D layout suunnitelman asiakkaan pohjapiirrustuksien pohjalta tilan hyötykäytön, turvallisuuden sekä käyttömukavuuden optimoiden. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Leasing

Kauttamme on mahdollisuus kuntosalilaitteiden leasing-rahoitukseen ja vuokraukseen normaalein luoton-hakumenetelmin. Leasing sopimuksen lyhin vuokra-aika on 12 kuukautta ja pisimmillään sopimus voi olla 72 kuukautta. Tämä rahoitusmuoto sopii yrityksille, kuntoklubeille ja julkiselle sektorille. Kuntosalilaitteet toimivat pääsääntöisenä vakuutena.