Meistä – tietoa gpf:stä

Martti Kailaheimo perusti kuntoiluvälinekaupan Gym Productions Finland Oy:n vuonna 1993 

Gym Productions Finland Oy syntyi intohimosta kuntosaliharjoitteluun ja voimailuun jo yli 30 vuotta sitten. Alun perin intohimo kumpusi Martin omasta kehonrakennusharrastuksesta. Ennen yrityksen perustamista Martilla oli jo 10 vuoden kokemus kuntosalilaitteiden suunnittelusta ja kuntosalitoiminnasta. Hän toimi aiemmin konesuunnittelijana sekä kuntosaliyrittäjänä. Alkuperäinen visiomme oli tuoda laadukkaita ja edullisia kuntosalilaitteita Suomen markkinoille ja suunnitella asiakkaille mahdollisimman hyviä kuntosaleja. Nykyään valikoimassamme on useita laadukkaita kuntosalilaitteita, jotka ovat asiakkaidemme suuressa suosiossa.

Tiimi

GPF on perheyritys, jonka ydin tiimi koostuu Martti Kailaheimosta toimitusjohtajana ja hänen vaimostaan Anna Kailaheimosta, joka vastaa talousasioista, sekä viimeisimpänä lisäyksenä perheyritykseen on tullut Martin poika, Jesse Kailaheimo, joka vastaa markkinoinnista ja kehityksestä.

Lisäksi tiimissämme on useampia alihankkijoita ympäri Suomen, ketkä hoitavat GPF:n huolto ja asennus puolen töitä.

Arvomme

Arvoihimme kuuluvat luotettavuus, ketteryys, avoimuus, asiakaskeskeisyys ja innovatiivisuus. Haluamme kehittyä jatkuvasti ja parantaa kuntoilumahdollisuuksia Suomessa. Missiomme on kehittää ihmisten hyvinvointia ja terveyttä kuntoilun kautta, tarjoten samalla mahdollisuuden aloittaa kuntoilu matalalla kynnyksellä, jotta se olisi jokaisen saavutettavissa.

Palvelumme

Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien kuntosalilaitteiden ja ulkokuntosalilaitteiden myynti ja huolto. Suunnittelemme myös kuntosaleja sekä kuntosalilaitteita sisä- ja ulkokäyttöön. Pyrimme löytämään uusia toimintamalleja kuntoilulaitteisiin ja lisäämään niiden helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä, sillä pitkäikäiset laitteet ovat aina ekologisempia.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet luoda satoja kuntosaleja sekä julkiselle että yksityiselle sektorille viime vuosikymmeninä.