kuntosalilaitteiden huolto ja asennus

Huollamme omien merkkiemme lisäksi myös muut kuntosalivälineet ja kuntosalilaitteet. Kuntosalilaitteiden huolto ammattitaidolla koko Suomessa.

Kaupallisessa ja julkisessa käytössä olevilla kuntosaleilla tulee olla kuntosalilaitteiden huoltosuunnitelma! Me laadimme sen puolestanne. Meiltä onnistuu myös kuntosalin suunnittelu tilasuunnittelusta laitteisiin. 

Kuntosalin huolto tulisi olla suunnitelmallista ja ennakoivaa. Säännöllisellä huollolla lisätään laitteiden käyttöikää, turvallisuutta ja harjoittelun mukavuutta.

Asiantuntemattomalla huollolla voidaan tietämättään pilata kalliiden laitteiden toimivuus. Esim. rasvat ja öljyt johteiden voitelussa keräävät pölyä ja pikeentyvät liukuholkkeihin ja lineaarilaakereihin, joten niitä ei saa käyttää. Suosittelemme näiden voiteluksi silicon tai teflon voiteluaineita.

Kuinka usein kuntosalilaitteet tulisi huoltaa?

Kuntosalilaitteiden huoltoväli riippuu käyttöasteesta. Suosittelemme laitteet huollettaviksi vähintään kaksi kertaa vuodessa normaalin ylläpitohuollon lisäksi. Huolletut kuntosalilaitteet toimivat äänettömästi ja ilman kitkaa.

Kuntosalin huoltosuunnitelma

Huoltomiehemme laativat vuosihuoltosuunnitelman ja tarkastavat kuntosalilaitteiden turvallisuuden. Vuosihuoltosopimuksessa pidämme kuntosalivälineenne kunnossa ympärivuoden. Huoltoon sisältyy kuntolaitteiden tarkastus, mekaanisten osien kulumisen seuranta ja toiminnan varmistaminen, puhdistus, voitelut, säädöt, kuluneiden osien vaihto ja turvatarkastus. Tehdystä huollosta toimitamme raportin ja annamme suosituksen seuraavasta huoltoajankohdasta. Tämä mahdollistaa teidän keskittymisen omaan avainliiketoimintaanne.

Varmistaaksesi oikeiden varaosien saannin, pyydämme sinua selvittämään etukäteen seuraavat seikat: tuotteen merkki, tyyppi, sarjanumero, asennuspäivä, osan nimike ja kappalemäärä. Myös kuvat viasta ja ko. laitteesta kertoo paljon. Asiakkaan ja meidän huoltomiesten olisi hyvä selvitää rikkoontumisen syy, ettei vika toistuisi. Tässä huoltomiehemme käynti varmistaa laitteen kuntoonsaattamisen.

Ota yhteyttä ja varaa huolto!

Kuntosalin muutto

Muuttaako kuntosali toimipaikkanne mukana tai muuten uuteen toimipisteeseen? Kuinka kuntosalilaitteet puretaan, siirretään ehjinä ja kasataan uudelleen uuteen toimipisteeseen? Jos kuulostaa työläältä, ota meihin yhteyttä kuntosalin muutton toteuttamiseksi. Kuntosaliasentajamme tekevät sen puolestanne ammattimaisesti, helposti ja tehokkaasti asianmukaisella kuljetuskalustollamme. Kuntosalivälineiden muutto vaatii erikoistyökalut, siirtovälineet ja kaluston.