Asennus ja Huolto

Huollamme omien merkkiemme lisäksi myös muut kuntosalivälineet ja kuntosalilaitteet. Huoltopisteemme: Helsinki, Tampere, Heinola, Turku, Joensuu, Lappeenranta, Oulu ja Kemi.
Kuntosalilaitteiden huollon tulisi olla säännöllistä. Säännöllisellä huollolla lisätään laitteiden käyttöikää, turvallisuutta ja harjoittelun mukavuutta. Huolletut kuntosalilaitteet toimivat äänettömästi ja ilman kitkaa. Huoltoväli riippuu kuntosalilaitteiden käyttöasteesta. Suosittelemme laitteet huollettaviksi vähintään kaksi kertaa vuodessa normaalin ylläpitohuollon lisäksi.
Asiantuntemattomalla huollolla voidaan tietämättään pilata kalliiden laitteiden toimivuus. Esim. rasvat ja öljyt johteiden voitelussa keräävät pölyä ja pikeentyvät liukuholkkeihin ja lineaarilaakereihin, joten niitä ei saa käyttää. Suosittelemme näiden voiteluksi silicon tai teflon voiteluaineita.
Huoltomiehemme laativat vuosihuoltosuunnitelman ja tarkastavat laitteiden turvallisuuden. Vuosihuoltosopimuksessa pidämme laitteenne kunnossa ympärivuoden. Huoltoon sisältyy laitteiden tarkastus, mekaanisten osien kulumisen seuranta ja toiminnan varmistaminen, puhdistus, voitelut, säädöt, kuluneiden osien vaihto ja turvatarkastus. Tehdystä huollosta toimitamme raportin ja annamme suosituksen seuraavasta huoltoajankohdasta. Tämä mahdollistaa teidän keskittymisen omaan avainliiketoimintaanne.
Varmistaaksesi oikeiden varaosien saannin, pyydämme sinua selvittämään etukäteen seuraavat seikat: tuotteen merkki, tyyppi, sarjanumero, asennuspäivä, osan nimike ja kappalemäärä. Myös kuvat viasta kertoo paljon. Asiakkaan ja meidän huoltomiesten olisi hyvä selvitää rikkoontumisen syy, ettei vika toistuisi. Tässä huoltomiehemme käynti varmistaa laitteen kuntoonsaattamisen.

Ota yhteyttä ja varaa huolto!