LD 2006 Pendulum Kyykkylaite

Ammattitason Pendulum-kyykkylaite jalkojen tehokkaaseen treenaamiseen.

Kunto

Lihasryhmä

Jalat

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS Pro-2006 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ammattitason LD 2006 Pendulum-Kyykkylaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteen liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin.
Pendulum-kyykkylaite on erittäin tehokas kyykkylaite jalkojen treenaamiseen. Laitteessa on helppokäyttöinen kuorman lukitus mekanismi. Laitteessa on 2 tappia 50mm levypainojen säilyttämistä varten ja 1 tappi kuorman tekeville levypainoille.
Laite ja verhoilut on mahdollista sada kaksivärisenä!
Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla.
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 2003x890x1835mm