LD 2002 Reiden Koukistuslaite seisten

Ammattitason reiden koukistuslaite.

Kunto

Lihasryhmä

Jalat

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS Pro-2002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason LD 2002 Reiden Koukistuslaite seisten soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteen liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin.
LD 2002 Reiden Koukistuslaite sisältää 2 toisistaan riippumatonta vipuvartta ja liike suoritetaan yksi jalka kerrallaan, joten molemmat jalat rasittuvat tasaisesti. Tämä auttaa saavuttamaan ja ylläpitämään lihastasapainoa
Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla. Laitteessa on myös 2 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille.
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 1200x1650x1350mm