HS Pro-1001 Rintapunnerruslaite

Ammattitason rintapunnerruslaite

 

Lihasryhmä

Rinta

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS Pro-1001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason HS Pro-1001 Rintapunnerruslaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista.

HS Pro-1001 Rintapunnerruslaitteen istuin on korkeussäädettävä ja laitteessa on aloituksen avustus poljin, joten aloitusasentoon pääseminen on helpompaa. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteiden liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun.

Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla.

Ensisijainen kuormitus: Rinta
HS Pro Levypainokuormitteinen Sarja:
HS Pro Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää HS Pro Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 1350x1550x1830mm