LD 1006 Alasvetolaite

ammattitason alasvetolaite selän tehokkaaseen treenaamiseen.

Kunto

Lihasryhmä

Selkä

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS Pro-1006 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason LD 1006 Alasvetolaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Liikkeiden liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin.

Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla. Alasvetolaite sisältää 2 tappia 50mm levypainojen säilytykseen. Laitteen istuin on korkeussäädettävä. Alasvetolaite sisältää 2 toisistaan riippumatonta vipuvartta, joten liikkeen voi tehdä yksi puoli kerrallaan halutessa ja laite treenaa molempia puolia tasaisesti.
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!

 

  • Mitat: 2000x900x2050mm