LD 1007 Smith-Press Penkkipunnerrus- alaviistopunnerrus

Ammattitason Power Smith-Press laite vaaka- ja alaviistopunnerruksiin rintalihaksille ja yläkeholle.

Kunto

Lihasryhmä

Rinta

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason LD 1007 Penkkipunnerrus ja alaviistopenkkilaite soveltuu erinomaisesti raskaaseen kuntosalikäyttöön.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteen liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin.
Smith punnerruslaitteessa on 2 punnerruskahvaa jotka liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Kahvoissa on helppokäyttöinen lukitus mekanismi. Selkänoja/penkki on säädettävä syvyyssuunnassa ja kulma vaakaan tai alaviistoon.  Sisältää 2 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille.
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 1880x1950x850mm