LD 1003 Pystypunnerruslaite

Ammattitason pystypunnerruslaite.

Kunto

Lihasryhmä

Hartiat

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason LD 1003 Pystypunnerruslaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kaupallisen kuntosalin vaativia olosuhteita.

Pääsijainen kuormitus: Olkapäät

Toissijainen kuormitus: Ojentajat

LD-1003 Pystypunnerruslaite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteiden liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laitteen istuinkorkeus on säädettävä.

Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla. HS Pro-1003 Pystypunnerruslaite sisältää aloituksen avustus polkimen, joten aloitusasentoon pääseminen on helpompaa.

LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 1650x1600x1435mm