LD 2003 Kyykkylaite

Ammattitason kyykkylaite jalkojen tehokkaaseen harjoitteluun.

Kunto

Lihasryhmä

Jalat

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS Pro-2003 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ammattitason LD2003 Kyykkylaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteen liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin. LD 2003 Kyykkylaiteessa voi tehdä kyykkyjä kahdella eri tavalla. Kyykkyjä voi tehdä rinta selkänojaan päin ja selkä selkänojaan päin.
Ensisijainen kuormitus: Reidet, pakarat
Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla. Kyykkylaitteessa on helppokäyttöinen lukitus mekanismi aloitusasentoa varten. Laitteen jalka-alustan kulma on säädettävä.
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 1905x1520x1610mm