BW(ZK)03 Surffaaja / Juoksija / Stepperi

Kombinaatio ulkokuntosalilaite

2 795,00 alv 0
3 465,80€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Tämän tuotteen värejä voidaan kustomoida. Oletuksena laitteen värit ovat kuvien mukaiset. Jos haluat vaikuttaa väreihin, pyydä haluamistasi tuotteista tarjous ja kerro Viesti-kenttään väritoiveesi.

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Tämä kombinaatiolaite on osa kompakti sarjaamme. Kaikki sarjan ulkokuntosalilaitteet on valmistettu EU:n standardien mukaisesti, joten niitä voi käyttää niin julkisilla, kun yksityisilläkin ulkokuntosaleilla. Ulkokuntosalilaitteet ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat muutenkin rakenteeltaan erittäin tukevat ja kestävät💪Toimitusaika laitteisiin on noin 3-6 viikkoa.
Näiden ulkokuntosalilaitteiden asentaminen on erittäin helppoa, eikä vaadia laajempaa osaamista. Kattavat ohjeet asentamiseen saa oston yhteydessä. Asennus on myös mahdollista tilata meidän kauttamme, mikäli haluat GPF laiteasentajilta apuvoimia niin ota yhteyttä!
GPF hoitaa myös ulkokuntosalilaitteiden huoltotyöt🛠
Ulkokuntosaliaitteet on saatavilla monessa eri värissä.
Laitteessa voi tehdä kolmea eri liikettä, mikä säästää tilaa.

Stepperi

Laiteluokka: motorinen koordinaatio ja aerobinen

Laitteen toiminnot: Aktivoi lantion ja polvien liikettä, vahvistaa reisi- ja pohjelihaksia. Venyttää jalkojen niveliä. Parantaa verenkiertoa.

Ohjeet: Tartu kaiteeseen molemmin käsin ja aloita steppaaminen siirtäen painoa puolelta toiselle.

Surffaaja

Laiteluokka: koordinaation parantaminen, venyttely ja lämmittely

Laitteen toiminnot: Aktivoi lonkkaniveliä, vahvistaa vatsalihaksia, parantaa koordinaatiota.

Ohjeet: Seiso heiluvalle alustalle. Tartu kaiteeseen molemmin käsin. Pidä kaiteesta kiinni, heilauta alavartaloasi vuorotellen vasemmalle ja oikealle.

Juoksija

Laiteluokka: aerobinen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa jalkojen lihaksia ja niveliä, venyttää niitä, aktivoi lonkkaniveliä, parantaa koordinaatiota.

Ohjeet: Aseta jalat tasoille ja pidä kiinni tangosta. Liikuta jalkojasi vuorotellen edestakaisin.