Ulkokuntosali, Complex of outdoor weight training equipment

Ulkokuntosalin välinesarja on kompleksi kokonaisuus. SG LEGENDGYM koostuu viidestä kaksitoimisesta kuntolaitteesta ulkokuntosaliin. Laitteet ovat sään ja ilkivallan kestäviä. Niillä harjoitellaan koko kehon kaikki lihakset raikkaasta ulkoilmasta samalla nauttien. Liikunnan aloituskynnys on näillä ulkokuntoilulaitteilla alimmillaan.

Pyydä tarjous!

16 340,00 alv 0
20 261,60€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Kuvaus

SG 600-605 , 5kpl kaksitoimista ulkokuntolaitetta ja opastaulu + optiona katos .  Ulkokuntosalin välinesarja on kompleksi kokonaisuus. SG LEGENDGYM koostuu viidestä kaksitoimisesta kuntolaitteesta ulkokuntosaliin opastauluineen. Laitteet ovat sään ja ilkivallan kestäviä. Niillä harjoitellaan koko kehon kaikki lihakset raikkaasta ulkoilmasta samalla nauttien.

OUTDOOR DEADLIFT / BENT-OVER BARBELL ROW;
OUTDOOR LEG PRESS / SQUATS MACHINE;
OUTDOOR ABDOMINAL CRUNCH / HYPEREXENSION;
OUTDOOR PULLDOWN / SHOULDER PRESS MACHINE;
OUTDOOR BENCH PRESS / DIPS PRES.

Ulkokuntosalilaitteissa on ilkivallantorjuntajärjestelmä, ne koostuvat pääasiassa kokonaan hitsatuista rakenteista, kiinnikkeet on suljettu erityisillä polymeeritulpilla.
Päärakennemateriaalina on metalliprofiili 80 × 40 × 3 mm. Koneiden polymeeripinnoite kestää ilmakehän altistumista ympäristölle ja suojaa metallia korroosiolta ja muilta kemiallisilta vaikutuksilta.
Vaadittu pinta-ala asennukseen: 10m*6m.

Ulkoliikuntavälineitä täydentää optiona mm.  katos ja monipuolinen kehonpainolla toimivat telineet kuten esim. GW-1