Ulkokuntosali Rintaprässi ja Dippipunnerrus SG 601

Ulkokuntosaliin Penkkipunnerrus / Dippipunnerrus yhdistetty voimaharjoittelulaite, jonka vastuspainot on 5-100 kg. Sen avulla voidaan suorittaa penkkipunnerrusharjoituksia sekä dippipunnerruksia painoilla.

3 580,00 alv 0
4 439,20€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Tämän tuotteen värejä voidaan kustomoida. Oletuksena laitteen värit ovat kuvien mukaiset. Jos haluat vaikuttaa väreihin, pyydä haluamistasi tuotteista tarjous ja kerro Viesti-kenttään väritoiveesi.

Kunto

Valmistaja

Lihasryhmä

Hartiat, Kädet, Rinta

Painon tyyppi

Lisäpaino

Kuvaus

Ulkokuntosaliin Penkkipunnerrus / Dippipunnerrus yhdistetty voimaharjoittelulaite, jonka vastuspainot on 5-100 kg. Kädensijoissa useita oteleveyksiä. Tämän ansiosta se sopii sekä aloittelijoille että kokeneille urheilijoille. Voit harjoitella rintalihaksia, käsivarsien ojentajalihaksia joka samalla rentouttaa jumittunutta niskaa ja epäkäslihaksia. Laite on myös muotoiltu sopimaan lähes kaiken pituisille kuntoilijoille.  Ulkourheiluvälineet on kehitetty ottaen huomioon LEGENDGYM ammattilaistuotesarjan suunnittelukokemus ja ergonomia.

Laitteessa on ilkivallantorjuntajärjestelmä, joka eliminoi laitteiden vauriot ja rikkoutumisen:

  • ulkoliikuntavälineet koostuu pääasiassa kokonaan hitsatuista rakenteista;
  • varustettu suljetuilla laakereilla (ne suojaavat tärkeimpiä liikkuvia osia ulkoisilta vaikutuksilta ja poistavat myös voitelun tarpeen);
  • kiinnikkeet suljetaan erityisillä polymeeritulpilla;
  • urheiluvälineiden pehmeissä osissa käytetään polymeerimateriaalia, joka kestää ulkoisia vaikutuksia.

Päärakennemateriaali on metalliprofiili, jonka koko on 80 × 40 × 3 mm. Pinnoite kestää ympäristön sää vaikutuksia ja suojaa metallia korroosiolta ja muilta kemiallisilta vaikutuksilta.

Laite on mahdollista saada toivotussa värissä. Lisää ulkokuntoilulaitteita löydät täältä!

Mitat:

Pituus: 3394 mm.
Leveys: 1520 mm.
Korkeus: 1110 mm.
Nettopaino: 238 kg.