MF-U004 2.0 Incline Chest Press / incline rintaprässi

Ammattitason incline rintapunnerrus laite.

2 190,00 alv 0
2 715,60€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Paino 120 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Kuvaus

MF-U004 2.0 on ammattikäyttöön suunniteltu levypainokuormitteinen laite. Tällä laitteella asiakkaasi voivat tehdä turvallisesti rintalihasharjoituksia. Laitteessa on säädettävä istuin ja säädettävä selkänojan kulma. Kumitassut ja säätöjalat estävät laitetta liikkumasta harjoituksen aikana, tehden siitä mahdollisimman vakaan ja turvallisen jopa maksimikuormalla harjoiteltaessa.

Istuimen säätöjärjestelmä

MF-U004 2.0 -incline rintapunnerrus laitteessa on viisi istuimen korkeuden säätöastetta, jotta jokainen käyttäjä voi säätää sen omalle korkeudelleen sopivaksi. Istuimen säätö perustuu sylintereihin, joten sinun ei tarvitse nousta pois laitteesta säätöjen tekemiseksi.

Säädettävä selkänoja

Selkänojan kulma on säädettävissä, joten harjoittelija voi valita itselle mukavimman asunnon, sekä kohdentaa liikettä tarkemmin tiettyyn alueesseen rinnassa.

Naarmuuntumattomat kuormaputket

Rintapunnerrus laitteessa on polyamidilla päällystetyt kuormaputket. Polyamidin käyttö tekee kuormaputkista naarmuuntumattomia ja kestäviä. Laite sisältää myös säilytysputket levypainoille. Putket on suunniteltu levypainoille joiden reiän halkaisija on 50 mm.

Vahvistettu verhoilu

Verhoilu on vahvistettu kaksinkertaisella vahvikkeella. Saavutimme tämän käyttämällä paksua, vahvaa COATS-ydinsäiettä yhdistettynä kestävään keinonahkaan.

Marbo Free Weight -sarja on kaupalliseen käyttöön suunniteltu levypainokuormitteinen sarja treenaajille, jotka arvostavat mukavuutta ja luotettavuutta harjoituksissaan. Sarjan kuntosalilaitteet on valmistettu kestävistä 100 x 50 mm:n ja 100 x 40 mm:n teräsprofiileista, joiden seinämävahvuus on 3 mm.

Asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi kuntosalilaitteet on testattu turvallisuuden ja nykyisten turvastandardien mukaisesti Euroopan Laatukeskuksessa. Näiden testien tuloksena Marbo Sport sai turvallisuustodistuksen ja huipputurvallisuustodistuksen Free Weight -sarjan laitteille.

FI: MITAT: 191x138x109 cm
KONEEN PAINO: 112 kg
MAKSIKUORMITUS: 400 kg
EN: DIMENSION: 191x138x109 cm
MACHINE WEIGHT: 112 kg
MAX LOAD: 400 kg