Hauislaite MF-U008 2.0

Marbo Sportin ammattitason hauislaite kaupalliseen käyttöön.

2 190,00 alv 0
2 715,60€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): MF-U008 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hauislaite MF-U008 2.0 on ammattikäyttöön suunniteltu levypainokuormitteinen Kuntosalilaite. Tällä laitteella asiakkaasi voivat treenata turvallisesti hauisten lihaksia. Laitteessa on säädettävä istuin. Kumitassut ja säätöjalat estävät laitetta liikkumasta harjoituksen aikana, tehden siitä mahdollisimman vakaan ja turvallisen jopa maksimikuormalla harjoiteltaessa.

Istuimen säätöjärjestelmä

MF-U008 2.0 hauislaitteessa on viisi istuimen korkeuden säätöastetta, jotta jokainen käyttäjä voi säätää sen omalle korkeudelleen sopivaksi. Istuimen säätö perustuu sylintereihin, joten sinun ei tarvitse nousta pois laitteesta säätöjen tekemiseksi.

Naarmuuntumattomat kuormaputket

Laitteessa on polyamidilla päällystetyt kuormaputket. Polyamidin käyttö tekee kuormaputkista naarmuuntumattomia ja kestäviä. Laite sisältää myös säilytysputket levypainoille. Putket on suunniteltu levypainoille joiden reiän halkaisija on 50 mm.

Laaja liikerata

Laitteen suunnittelussa on pyritty mahdollistamaan harjoittelijalle mahdollisimman laaja liikerata. Kahvat on päällystetty liukumattomalla, kestävällä vaahdolla, joka tarjoaa käyttäjälle mukavan ja turvallisen otteen.

Vahvistettu verhoilu

Verhoilu on vahvistettu kaksinkertaisella vahvikkeella. Saavutimme tämän käyttämällä paksua, vahvaa COATS-ydinsäiettä yhdistettynä kestävään keinonahkaan.

Marbo Free Weight -sarja on kaupalliseen käyttöön suunniteltu levypainokuormitteinen sarja treenajille, jotka arvostavat mukavuutta ja luotettavuutta harjoituksissaan. Sarjan laitteet on valmistettu kestävistä 100 x 50 mm:n ja 100 x 40 mm:n teräsprofiileista, joiden seinämävahvuus on 3 mm.

Asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi Marbo Sportin kuntosalilaitteet on testattu turvallisuuden ja turvastandardien mukaisesti Euroopan Laatukeskuksessa.

Näiden testien tuloksena Marbo Sport sai turvallisuustodistuksen ja huipputurvallisuustodistuksen Free Weight -sarjan laitteille.

Tekniset-tiedot