SG 612 Legendgym Ylävetolaite

Ammattitason ulkokuntosalilaitteet.

2 785,00 alv 0
3 453,40€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Tämän tuotteen värejä voidaan kustomoida. Oletuksena laitteen värit ovat kuvien mukaiset. Jos haluat vaikuttaa väreihin, pyydä haluamistasi tuotteista tarjous ja kerro Viesti-kenttään väritoiveesi.

Paino 274 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Painon tyyppi

Lisäpaino

Kuvaus

LegendGymin ammattitason ulkokuntosalilaite selän/hauisten lihasten harjoittamiseen on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja monipuolista treeniä ulkoilmassa. Lisäpainollinen laite mahdollistaa ylävartalon vetävien lihasten harjoittelun optimaalisesti. Voit lisätä kuormaa jopa 100 kilogrammaan saakka liutettavien lisäpainojen avulla. Helppokäyttöiset pikalukitukset tekevät lisäpainojen säätämisestä vaivatonta ja nopeaa.

Tämä ylävetolaite on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, mikä takaa sen kestävyyden ympärivuotisessa käytössä ja erilaisissa sääolosuhteissa. Riippumatta siitä, millainen sää on, voit luottaa siihen, että LegendGymin ulkokuntosalilaitteet kestää ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä.

Laite on saatavilla monissa eri väreissä. Tämä ulkokuntosalilaite voi myös sopivasti täydentää ympäristöäsi tai brändiäsi, luoden houkuttelevan ja ammattimaisen ilmeen ulkotreenialueellesi. Valitse oma värisi ja anna LegendGymin ulkokuntosalilaitteen tehdä ulkotreenistäsi entistäkin motivoivampaa ja tehokkaampaa.

Mitat: 2478 mm x 1709 mm x 2353 mm

Paino: 274 kg