LD 2001 Reiden ojennuslaite

Ammattitason reiden ojennuslaite.

Kunto

Lihasryhmä

Jalat

Valmistaja

Kuvaus

Ammattitason LD 2001 Reiden ojennuslaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteen liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin.
Ensisijainen kuormitus: Reidet
Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla. LD 2001 Reiden ojennuslaite sisältää 2 toisistaan riippumatonta vipuvartta, joten laitteessa voi halutessaan treenata yhtä jalkaa kerrallaan. Itsenäiset vipuvarret takaavat, että molemmat jalat rasittuvat tasaisesti, mikä auttaa lihastasapainon saavuttamisessa ja säilyttämisessä.
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat:1550x1900x1200mm