Kuntohuonepaketti noin 25 m2

Kattava kuntohuonepaketti pienempään tilaan.

7 550,00 alv 0
9 362,00€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Valmistaja

Kunto

Kuvaus

Kuntohuonepaketti pienempiin tiloihin. Paketti sisältää monipuolisesti eri laitteita kompaktissa paketissa. Paketilla saa koko kehon treaanattua tehokkaasti. Paketti soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hotellin kuntohuoneeksi, taloyhtiöön tai tasokkaampaan kotikuntohuoneeseen.

Sisältö:

Kuntokeskus: Monipuolinen kuntokeskus tarjoaa laajan valikoiman voimaharjoittelumahdollisuuksia. Se mahdollistaa erilaisten lihasryhmien harjoittelun yhdessä kompaktissa ja monipuolisessa laitteessa. Sisältää jalkaprässi, ylätalja, ristitalja, reiden ojennus, rintaprässi

Säädettävä vinopenkki: Säädettävä penkki. Maksimi kuorma 300 kg.

Juoksumatto: Tehokas juoksumatto säädettävällä kulmalla. Laadukas rakenne ja erilaiset ohjelmat tekevät harjoittelusta miellyttävää ja tehokasta. Lisätietoa laitteesta täältä!

Kuntöpyörä: Kuntosalikäyttöön suunniteltu laadukas Gymstick PRO20.0 kuntopyörä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttövarmuuden. Monipuoliset harjoitusohjelmat soveltuvat vaativaan käyttöön niin kotiharjoittelussa kuin kuntosalikäytössäkin. 32 vastustasoa, erittäin sulava polkutuntuma ja monipuoliset harjoitusohjelmat tyydyttävät vaativammankin käyttäjän harjoitustarpeet. Lisätietoa laitteesta täältä!

Käsipainot ja teline: Käsipainot tuovat treenaamiseen moninaisuutta. Käsipainoteline pitää treenialueen siistinä ja järjestyksessä. Käsipainot: 2.5 kg, 5 kg, 7.5 kg, 10 kg, 12.5 kg, 15 kg, 17.5 kg ja 20kg( x2) (Mahdollista valita myös säädettävät käsipainot, mikä säästää tilaa)

Tarvikkeet: Jumppamatto 2 kpl, jumppakeppi 2 kpl, voimapyörä