IRLP1708 GPF Rintapunnerrus

IRLP1708 GPF Rintapunnerruslaite tarjoaa ulkokuntosalillesi vankkarakenteisen ja monipuolisen vaihtoehdon rintapunnerrusharjoituksiin.

1 900,00 alv 0
2 356,00€ sis alv

Valmistaja

Painon tyyppi

Lisäpaino

Tuotetunnus (SKU): IRLP1708 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

IRLP1708 GPF Rintapunnerrus – Monipuolista Voimaharjoittelua Ulkona

IRLP1708 GPF Rintapunnerruslaite tarjoaa ulkokuntosalillesi vankkarakenteisen ja monipuolisen vaihtoehdon rintapunnerrusharjoituksiin. Tämä laite on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita ja tarjoamaan käyttäjilleen luotettavan harjoittelukokemuksen.

Pinnoituksessa käytetty sinkki pohjamaali ja polyesteri pulverimaali suojaavat laitetta tehokkaasti sääolosuhteilta ja estävät ruostumista. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiiltävät osat tuovat lisää kestävyyttä ja vähentävät huoltotarvetta.

Puinen istuin ja selkänoja tuovat laitteeseen luonnollisen ja miellyttävän tuntuman. Tämä ulkokuntosalilaite ei ainoastaan tue tehokasta hauistreeniä vaan myös sulautuu saumattomasti ympäristöönsä tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Lisäpainomahdollisuus tuo harjoitteluun vaihtelua ja mahdollistaa vastuksen säätämisen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Valitse IRLP1708 GPF Rintapunnerruslaite ja tarjoa kuntosalisi käyttäjille mahdollisuus nauttia monipuolisesta ja tehokkaasta harjoittelusta ulkoilmassa.

Takuu 5 vuotta.