LD 2005 lantionnostolaite

Ammattitason lantionnostolaite pakaroiden tehokkaaseen treenaamiseen.

Kunto

Lihasryhmä

Jalat

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS Pro-2005 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason LD 2005 lantionnostolaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

Lantionnostolaite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteen liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin. lantionnostolaitteessa on myöskin tapit kuminauhoille.
Ensisijainen kuormitus: Pakarat, Reidet
Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla.Laitteet ja verhoilut on mahdollista saada myös kaksivärisenä!
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 1635x1800x800