UR-U002 Smith Machine/ Kiskopunnerrus

Ammattitason smith laite.

3 360,00 alv 0
4 166,40€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 226 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Lihasryhmä

Kokovartalo

Tuotetunnus (SKU): MF-U003 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Smith laite UR-U002 UpFrom on ammattikäyttöön suunniteltu levypainokuormitteinen kuntosalilaite. Kumitassut estävät laitetta liikkumasta harjoituksen aikana, tehden siitä mahdollisimman vakaan ja turvallisen jopa maksimikuormalla harjoiteltaessa.

Naarmuuntumattomat kuormaputket

Laitteessa on polyamidilla päällystetyt kuormaputket. Polyamidin käyttö tekee kuormaputkista naarmuuntumattomia ja kestäviä. Laite sisältää myös säilytysputket levypainoille. Putket on suunniteltu levypainoille joiden reiän halkaisija on 50 mm.

Laaja liikerata

Laitteen suunnittelussa on pyritty mahdollistamaan harjoittelijalle mahdollisimman laaja liikerata. Kahvat on päällystetty liukumattomalla, kestävällä vaahdolla, joka tarjoaa käyttäjälle mukavan ja turvallisen otteen.

 

Marbo Free Weight -sarja on kaupalliseen kättöön suunniteltu levypainokuormitteinen sarja ammattilaisille, jotka arvostavat mukavuutta ja luotettavuutta harjoituksissaan. Sarjan laitteet on valmistettu kestävistä 100 x 50 mm:n ja 100 x 40 mm:n teräsprofiileista, joiden seinämävahvuus on 3 mm.

Asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi Marbo Sportin kuntosalilaitteet on testattu turvallisuuden ja turvastandardien mukaisesti Euroopan Laatukeskuksessa.

Näiden testien tuloksena Marbo Sport sai turvallisuustodistuksen ja huipputurvallisuustodistuksen Free Weight -sarjan laitteille.

Tekniset-tiedot