Smith machine MS-U105 – Marbo Sport

Smith kiskopunnerruslaite on sopivan pieni kokoinen kotiin tai yrityksen kuntohuoneeseen. Kapasiteetti on 150kg.

475,81 alv 0
590,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Paino 55 kg (kilogramma)
Lihasryhmä

Hartiat, Jalat, Kädet, Kokovartalo, pakara, Rinta, Selkä, Vatsa

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Smith kiskopunnerruslaite on sopivan pieni kokoinen kotiin tai yrityksen kuntohuoneeseen. Kapasiteetti on 150kg.  Smith MS-U105 tulee ankkuroida tukevasti lattiaan. Lattia-alueella ei ole ristikkotukea, joten lattiakiinnitys antaa sille riittävän vakauden. Laite on rakennettu erittäin kompaktiksi, syvyys on vain 76 cm. Kahden vakaan ohjauskiskon ansiosta multi-press tanko kulkee tasaisesti jopa maksimipainoilla. Sivulevyt ovat 4 mm paksuja ja sisältävät 16 turvakoukkua. Kaksi ohjauskiskoa vastaavat tangon sujuvasta kulusta.

Mallin MS-U105 koukut on valmistettu 4 mm paksusta metallilevystä. Monipuristimessa on 16 turvakoukkua. Turvakoukkujen sopiva etäisyys mahdollistaa tangon kiinnittämisen helposti ja turvallisesti milloin tahansa.

Levytanko: Monipuristimessa on 197 cm pitkä tanko, jonka halkaisija on 28 mm. Painolevytelineet ovat 42 cm pitkiä ja niihin mahtuu painolevyjä, joiden reiän halkaisija on 29 mm tai suurempi.

Semi-Pro Line on suunniteltu kunnianhimoisille urheilijoille, jotka arvostavat mukavuutta ja turvallisuutta harjoittelun aikana. Vahva 50 x 50 mm profiili 2 mm seinäpaksuudella takaa rakenteen vakauden. Paksut nepparit ja laadukas pehmuste kahdessa värissä eivät jätä epäilystäkään Marbo Sportin urheiluvälineiden huippulaadusta. Älä hyväksy kompromisseja – tämä tekee harjoittelusta erityisen hauskaa!

Height 209 cm
Width 197 cm
Length 76 cm
Weight 54,5 kg
Maximum load 150 kg
Profiles 50 x 50 x 2 mm