LD 1004 Vipunostolaite

Ammattitason vipunostolaite.

 

Kunto

Lihasryhmä

Hartiat

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS Pro-1004 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason LD 1004 Vipunostolaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Liikkeiden liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. LD 1004 Vipunostolaite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalien vaativat olosuhteet hyvin.

Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla. Laitteen seisonta alusta on korkeus säädettävä.
LD 1004 Vipunostolaitteessa voi tehdä vipunostoja sivulle ja taakse. Laite on levypainokuormitteinen.
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 2100x810x1710mm