IRLP1712 GPF Hauislaite

Huomautus: Muista tarkistaa ja ylläpitää laitetta säännöllisesti varmistaaksesi sen pitkäikäisen käytön ulko-olosuhteissa.

1 800,00 alv 0
2 232,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa, toimitusaika-arvio 2-12 viikkoa

Kunto

Lihasryhmä

Kädet

Valmistaja

Painon tyyppi

Lisäpaino

Tuotetunnus (SKU): IRLP1712 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

IRLP1712 GPF Hauislaite – Ulkokuntosalilaitteiden Huippuluokkaa

IRLP1712 GPF Hauislaite tarjoaa ulkokuntosalillesi kestävän ja tyylikkään vaihtoehdon hauistreeniin. Tämä laite on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, ja sen materiaalivalinnat takaavat pitkäikäisen suorituskyvyn.

Pinnoituksessa on käytetty sinkki pohjamaalia ja polyesteri pulverimaalia, mikä tarjoaa erinomaisen suojan säätä vastaan ja estää ruostumista. Lisäksi kiiltävät osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka takaa kestävyyden ja helpon huollettavuuden.

Laitteessa on lisäpainollinen rakenne, mikä mahdollistaa käyttäjille vaihtelevan vastuksen hauisharjoituksiin. Puinen istuin ja käsituki tuovat laitteeseen luonnollisen ja miellyttävän tuntuman. Tämä ulkokuntosalilaite ei ainoastaan tue tehokasta hauistreeniä vaan myös sulautuu saumattomasti ympäristöönsä tyylikkään muotoilunsa ansiosta.

Valitse IRLP1712 GPF Hauislaite, ja tarjoa kuntosaliasi käyttäjille mahdollisuus nauttia ulkona treenaamisen eduista laadukkaan ja säänkestävän laitteen parissa.

Takuu 5 vuotta.