IRLP1704 GPF Alasvetolaite

IRLP1704 GPF Alasvetolaite tarjoaa ulkokuntosalillesi kestävän ja tehokkaan vaihtoehdon selkätreeniin. Tämä laite on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita

1 800,00 alv 0
2 232,00€ sis alv

Valmistaja

Painon tyyppi

Lisäpaino

Tuotetunnus (SKU): IRLP1704 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

IRLP1704 GPF Alasvetolaite – Ulkokuntosalilaitteiden Huippuluokkaa

IRLP1704 GPF Alasvetolaite tarjoaa ulkokuntosalillesi kestävän ja tehokkaan vaihtoehdon selkätreeniin. Tämä laite on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, ja sen materiaalivalinnat takaavat pitkäikäisen suorituskyvyn.

Pinnoituksessa on käytetty sinkki pohjamaalia ja polyesteri pulverimaalia, mikä tarjoaa erinomaisen suojan säätä vastaan ja estää ruostumista. Lisäksi kiiltävät osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka takaa kestävyyden ja helpon huollettavuuden.

Laitteessa on lisäpainollinen rakenne, mikä mahdollistaa käyttäjille vaihtelevan vastuksen voimaharjoituksiin. Puinen istuin ja jalkatuki tuovat laitteeseen luonnollisen ja miellyttävän tuntuman. Tämä ulkokuntosalilaite ei ainoastaan tue tehokasta selkätreenia vaan myös sulautuu saumattomasti ympäristöönsä tyylikkään muotoilunsa ansiosta.

Valitse IRLP1704 GPF Alasvetolaite, ja tarjoa kuntosaliasi käyttäjille mahdollisuus nauttia ulkona treenaamisen eduista laadukkaan ja säänkestävän laitteen parissa.

Takuu 5 vuotta.