IRLP1711 GPF Olkapääpunnerrus

Huomautus: Huolehdi laitteen säännöllisestä tarkastuksesta ja ylläpidosta varmistaaksesi sen pitkäikäisen käytön ulko-olosuhteissa.

1 900,00 alv 0
2 356,00€ sis alv

Valmistaja

Painon tyyppi

Lisäpaino

Tuotetunnus (SKU): IRLP1711 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

IRLP1711 GPF Olkapääpunnerrus – Kestävää Olkapääharjoittelua Ulkona

IRLP1711 GPF Olkapääpunnerrus laite on suunniteltu tuomaan ulkokuntosalillesi luotettava ja kestävä ratkaisu olkapäiden vahvistamiseen. Laite on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääoloja, ja sen materiaalivalinnat tarjoavat korkeaa suorituskykyä ja pitkäikäisyyttä.

Pinnoituksessa on käytetty sinkki pohjamaalia ja polyesteri pulverimaalia, mikä suojaa laitetta tehokkaasti sääolosuhteilta ja ehkäisee ruostumista. Kiiltävät osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa niiden kestävyyden ja helpon huollettavuuden.

Laitteessa on lisäpainollinen rakenne, joka mahdollistaa käyttäjille vaihtelevan vastuksen olkapääharjoituksiin. Puinen istuin ja selkänoja tuovat lisämukavuutta ja luonnollista tuntumaa harjoitteluun. IRLP1711 GPF Hartiapunnerrus laite on tyylikäs lisäys ulkokuntosalillesi, tarjoten käyttäjilleen mahdollisuuden treenata tehokkaasti ulkoilmassa.

Valitse tämä laite ja tarjoa kuntosaliasi käyttäjille mahdollisuus nauttia ulkoilmaharjoittelun hyödyistä laadukkaan ja säänkestävän laitteen avulla.

Takuu 5 vuotta.