IRLP1710 GPF Seated Dip Dippilaite

Huomautus: Huolehdi laitteen säännöllisestä tarkastuksesta ja ylläpidosta varmistaaksesi sen pitkäikäisen käytön ulko-olosuhteissa.

1 700,00 alv 0
2 108,00€ sis alv

Valmistaja

Painon tyyppi

Lisäpaino

Tuotetunnus (SKU): IRLP1710 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

IRLP1710 GPF Seated Dip – Täydellinen Dippilaite Ulkotreeniin

IRLP1710 GPF Seated Dip Dippilaite tarjoaa luotettavan ja vankkarakenteisen vaihtoehdon olkavarsien ja yläkehon lihasten vahvistamiseen ulkokuntosalilla. Suunniteltu kestämään haastaviakin sääolosuhteita, tämä laite on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia tehokkaasta ulkona tapahtuvasta harjoittelusta.

Pinnoituksessa käytetään korkealaatuista sinkkipohjamaalia ja polyesteri pulverimaalia, mikä antaa laitteelle suojaa säätä vastaan ja pitää sen ruosteettomana. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiiltävät osat takaavat kestävyyden ja vähentävät huoltotarvetta.

Lisäpainollinen rakenne tarjoaa mahdollisuuden säätää vastusta käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Puinen istuin tuo laitteeseen lisämukavuutta ja luonnollista ulkonäköä.

Valitse IRLP1710 GPF Seated Dip Dippilaite ja tarjoa kuntosaliasi käyttäjille mahdollisuus nauttia monipuolisesta ja tehokkaasta harjoittelusta ulkoilmassa.

Takuu 5 vuotta.