LD 2004 vyökyykkylaite

Ammattitason vyökyykkylaite.

Kunto

Lihasryhmä

Jalat

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): HS Pro-2004 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ammattitason LD 2004 vyökyykkylaite soveltuu erinomaisesti kuntosalikäyttöön.

Laite on erittäin helppokäyttöinen ja suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonominen. Laitteen liikeradat on optimaalisia voimaharjoitteluun. Laite on valmistettu lujasta teräsprofiilista, joten se kestää kuntosalikäytön vaativat olosuhteet hyvin.
LD 2004 vyökyykkylaiteessa on 4 tappia 50mm levypainojen säilyttämiseen ja 2 tappia kuorman tekeville levypainoille. Vyökyykkylaitteen jalka-alustan kulma on säädettävä ja laitteessa on monella eri korkeudella käsisijoja, jotta liikkeen tekeminen olisi mahdollisimman turvallista ja mukavaa. Kuorman lukitus mekanismi on helppokäyttöinen ja helposti käden ulottuvissa.
Laitteen vastuskäyrä on kehitetty entistä paremmaksi uudella keinuvipu mekanismilla.
LD Levypainokuormitteinen Sarja:
LD Levypainokuormitteinen sarja on ammattitason kuntosalilaite sarja. Kaikki sarjan laitteet valmistetaan lujasta teräsprofiilista 80mmx40mmx3mm. Laitteet on suunniteltu olemaan mahdollisimman ergonomisia ja laitteiden kulmat ja liikeradat on urheilun kannalta optimaalisia. Realleader GPF kuntosalilaitteet ovat valmistettu SFS EN-957 EU-turvastandardien mukaisesti ja niillä on CE-merkki. Rungot ja komponentit valmistetaan ISO 9001:2000 laatustandardin mukaisesti Realleader tehtaalla Kiinassa ja loppukokoonpano, laadunvalvonta sekä suunnittelu Heinolassa, jossa on myös komponentti ja varaosavarasto.
Lisää LD Levypainokuormitteisen Sarjan laitteita löydät täältä!
  • Mitat: 1580x1650x1680mm