GPF RS-860 Porraskone

GPF RS-860 Stair Mill Porraskone kuntosalikäyttöön.  Vahvistaa reisiä, pakaroita, keskivartaloa ja hengityselimistöä.

3 950,00 alv 0
4 898,00€ sis alv

Ennakkotilattavissa: 3kk

Paino 270 kg (kilogramma)
Valmistaja

Lihasryhmä

Jalat, Vatsa

Kuvaus

GPF RS-860 Stair Mill Porraskone kuntosalikäyttöön.  Vahvistaa reisiä, pakaroita, keskivartaloa ja hengityselimistöä.

GPF Porraskone, eli porrastreenilaite, on erittäin monipuolinen väline treenaamiseen ja sillä on useita hyötyjä harjoittelulle. Tässä joitakin niistä:

  1. Aerobinen kunto: Porraskoneen käyttö on erinomainen tapa parantaa aerobista kuntoa. Portaiden kiipeäminen lisää sykettä ja hengitystä, mikä vahvistaa sydäntä ja keuhkoja.
  2. Kehon voima ja kestävyys: Portaiden kiipeäminen vaatii voimaa ja kestävyyttä etenkin jaloilta, pakaroilta ja keskivartalolta. Säännöllinen treenaaminen vahvistaa lihaksia ja parantaa kestävyyttä.
  3. Kalorien poltto: Intensiivinen porrastreeni voi olla erittäin tehokas tapa polttaa kaloreita ja edistää painonhallintaa.
  4. Alaraajojen kunto: Porrastreeni on erinomainen tapa vahvistaa ja muokata alaraajojen ja pakaroiden  lihaksia. Se voi auttaa parantamaan tasapainoa ja jalkojen liikkuvuutta.
  5. Vaihtelevuus: GPF Porraskoneella harjoittelu tarjoaa vaihtelua perinteisille juoksumatolla tai kuntopyörällä tehtäville treeneille. Tämä voi pitää harjoittelun mielenkiintoisena ja motivoivana.
  6. Helppokäyttöisyys: GPF Porraskoneen käyttö on helppoa ja turvallista, eikä se vaadi erityistä tekniikkaa tai opettelua.
  7. Tehokkuus lyhyessä ajassa: Koska porrastreeni on usein intensiivistä ja kuormittaa useita lihasryhmiä samanaikaisesti, se voi tuottaa hyviä tuloksia lyhyessä ajassa, kunhan harjoittelu on säännöllistä ja monipuolista.