K800 Juoksumatto LED näytöllä

2 618,00 alv 0
3 246,32€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Valmistaja

Kunto

Kuvaus

Etsitkö tehokasta ja monipuolista juoksumattoa, joka vastaa kaikkiin liikuntatarpeisiisi? Tutustu K800 juoksumattoon, jossa on LED-näyttö, tarjoten käyttäjälleen selkeän ja helppolukuisen käyttökokemuksen.

K800 juoksumatto tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät harjoittelusta nautinnollista ja tehokasta. LED-näytöllä varustettu juoksumatto tarjoaa monipuolisia harjoitusohjelmia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, oli se sitten painonpudotus, kestävyyskunto tai rasvanpoltto.

Sen lisäksi, että voit valita erilaisia esiasetettuja ohjelmia, voit myös seurata harjoittelusi edistymistä reaaliajassa. LED-näytöltä löytyy kaikki tarvittavat tiedot, kuten syke, nopeus, matka, kalorinkulutus ja aika, jotta voit seurata kehitystäsi ja pitää harjoittelusi tavoitteellisena.

K800 juoksumatossa yhdistyvät korkealaatuinen suorituskyky ja kestävä rakenne, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kotikuntoilijalle tai ammattikäyttäjälle. Sen vankka rakenne ja vahva moottori takaavat, että voit nauttia harjoittelusta pitkään ja ilman huolia.

Hanki K800 juoksumatto LED-näytöllä ja ota askel kohti parempaa kuntoa ja terveyttä!

  • Mitat: (mm) : 2200×910×1580
  • Incline säätö 0-20 %
  • Nopeus 0- 20 km/h