GPF Reformer

Reformer pilateslaite.

1 650,00 alv 0
2 046,00€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Reformer: Täydellinen Pilateslaite tehokkaaseen harjoitteluun

Reformer on keskeinen pilateslaite, joka tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan tavan harjoitella kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta. Tämä laadukas kuntoiluväline sopii niin ammattikäyttöön kuntosalilla kuin kotikäyttöönkin tarjoten lukuisia etuja:

1. Monipuoliset Harjoitusmahdollisuudet:

Reformer tarjoaa laajan valikoiman harjoituksia, jotka vahvistavat keskivartaloa, parantavat ryhtiä ja lisäävät lihasten voimaa ja joustavuutta. Voit tehdä erilaisia liikkeitä käyttämällä erilaisia vastuksia, jouset ja hihnat, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehon harjoittelun.

2. Kehonhallinta ja Tasapaino: Reformerin avulla voit keskittyä kehonhallintaan ja tasapainon kehittämiseen. Liikkeiden hallinta vastusten avulla auttaa parantamaan kehon tietoisuutta ja koordinaatiota.

3. Loukkaantumisten Ehkäisy: Säännöllinen harjoittelu Reformerilla auttaa vahvistamaan lihaksia ja parantamaan liikkuvuutta, mikä voi vähentää loukkaantumisriskiä ja helpottaa kipua ja jännitystä kehossa.

4. Mukavuus ja Turvallisuus: Reformer tarjoaa mukavan ja turvallisen harjoitteluympäristön. Sen pehmustetut alustat ja säädettävät osat mahdollistavat yksilöllisen ja mukavan harjoittelun.