GPF wunda tuoli

Wunda tuoli pilatekseen

890,00 alv 0
1 103,60€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Wunda Tuoli on innovatiivinen ja monipuolinen Pilates-väline, joka tarjoaa tehokkaan tavan harjoitella kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta. Tämä kompakti ja monikäyttöinen väline soveltuu erinomaisesti sekä ammattikäyttöön että kotikäyttöön tarjoten lukuisia etuja:

1. Monipuolisuus ja Harjoitusmahdollisuudet: Wunda Tuoli mahdollistaa laajan valikoiman harjoituksia, jotka vahvistavat kehoa kokonaisvaltaisesti. Sen avulla voit tehdä erilaisia liikkeitä, kuten punnerruksia, kyykkyjä, vatsalihasliikkeitä ja venytyksiä, jotka haastavat kehon eri lihaksia.

2. Kehonhallinta ja Tasapaino: Wunda Tuoli keskittyy kehonhallintaan ja tasapainon kehittämiseen. Sen epävakaa alusta ja säädettävät osat haastavat kehon syviä lihaksia työskentelemään, mikä parantaa kehon tietoisuutta ja koordinaatiota.

3. Loukkaantumisten Ehkäisy: Säännöllinen harjoittelu Wunda Tuolilla auttaa vahvistamaan lihaksia, parantamaan liikkuvuutta ja edistämään oikeaa kehon biomekaniikkaa. Tämä voi auttaa ehkäisemään loukkaantumisia ja helpottamaan kipua ja jännitystä kehossa.

4. Mukavuus ja Turvallisuus: Wunda Tuoli tarjoaa mukavan ja turvallisen harjoitteluympäristön. Sen ergonominen muotoilu ja pehmustetut osat varmistavat miellyttävän ja turvallisen harjoittelun.