BW(ZK)18 Loitonnus / Kävelijä / Soutu

Kombinaatio ulkokuntosalilaite.

3 880,00 alv 0
4 811,20€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Tämä kombinaatiolaite on osa kompakti sarjaamme. Kaikki sarjan ulkokuntosalilaitteet on valmistettu EU:n standardien mukaisesti, joten niitä voi käyttää niin julkisilla, kun yksityisilläkin ulkokuntosaleilla. Ulkokuntosalilaitteet ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat muutenkin rakenteeltaan erittäin tukevat ja kestävät💪Toimitusaika laitteisiin on noin 3-6 viikkoa.

Näiden ulkokuntosalilaitteiden asentaminen on erittäin helppoa, eikä vaadia laajempaa osaamista. Kattavat ohjeet asentamiseen saa oston yhteydessä. Asennus on myös mahdollista tilata meidän kauttamme, mikäli haluat GPF laiteasentajilta apuvoimia niin ota yhteyttä!

GPF hoitaa myös ulkokuntosalilaitteiden huoltotyöt🛠

Ulkokuntosaliaitteet on saatavilla monessa eri värissä.

Laitteessa on 3 eri kuntoilulaitetta, mikä säästää tilaa.

Loitonnus
Laiteluokka: venyttely, lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Aktivoi lonkkaniveliä, vahvistaa jalkojen ja pakaroiden lihaksia, parantaa motorista koordinaatiota.

Ohjeet: Seiso jalat tasoille. Tartu kahvoihin molemmin käsin. Käytä pakaroiden ja reisien lihaksia ja siirrä jalkojasi erilleen ja palaa sitten lähtöasentoon. Toista harjoitus.

Soutu
Laiteluokka: lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa jalkojen, käsivarsien ja yläselän lihaksia.

Ohjeet: Istu mukavasti istuimella ja aseta molemmat jalat tasoille. Tartu kahvoihin ja vedä niitä itseäsi kohti samalla kun suoristat jalkojasi. Palaa lähtöasentoon ja toista harjoitus.

Kävelijä
Laiteluokka: aerobinen

Laitteen toiminnot: Aktivoi ja vahvistaa niveliä (lonkat, hartiat), venyttää käsivarsien ja jalkojen lihaksia, parantaa motorista koordinaatiota.

Ohjeet: Aseta jalat tasoille ja tartu molemmista kahvoista käsilläsi. Liikuta jalkojasi vuorotellen edestakaisin samalla kun aktivoit käsiäsi vetämällä ja työntämällä tangoja vuorotellen.