BW(ZK)17 Soutu / Ratsastaja / Vatsapenkki

Kombinaatio ulkokuntosalilaite.

3 215,00 alv 0
3 986,60€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Tämä kombinaatiolaite on osa kompakti sarjaamme. Kaikki sarjan ulkokuntosalilaitteet on valmistettu EU:n standardien mukaisesti, joten niitä voi käyttää niin julkisilla, kun yksityisilläkin ulkokuntosaleilla. Ulkokuntosalilaitteet ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat muutenkin rakenteeltaan erittäin tukevat ja kestävät💪Toimitusaika laitteisiin on noin 3-6 viikkoa.

Näiden ulkokuntosalilaitteiden asentaminen on erittäin helppoa, eikä vaadia laajempaa osaamista. Kattavat ohjeet asentamiseen saa oston yhteydessä. Asennus on myös mahdollista tilata meidän kauttamme, mikäli haluat GPF laiteasentajilta apuvoimia niin ota yhteyttä!

GPF hoitaa myös ulkokuntosalilaitteiden huoltotyöt🛠

Ulkokuntosaliaitteet on saatavilla monessa eri värissä.

Laitteessa on 3 eri kuntoilulaitetta, mikä säästää tilaa.

Soutu
Laiteluokka: lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa jalkojen, käsivarsien ja yläselän lihaksia.

Ohjeet: Istu mukavasti istuimella ja aseta molemmat jalat tasoille. Tartu kahvoihin ja vedä niitä itseäsi kohti samalla kun suoristat jalkojasi. Palaa lähtöasentoon ja toista harjoitus.

Ratsastaja
Laiteluokka: lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa käsivarsien, yläselän ja jalkojen lihaksia.

Ohjeet: Istu mukavasti istuimella ja aseta jalat tasoille. Tartu molempiin kahvoihin käsilläsi. Vedä kahvoista itseäsi kohti samalla kun suoristat jalkojasi. Palaa istuma-asentoon ja toista harjoitus.

Vatsapenkki
Laiteluokka: lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa vatsalihaksia ja keskivartalon lihaksia.

Ohjeet: Makaa selällään penkillä. Taivuta jalkojasi polvien kohdalta ja aseta jalkasi tuille, sekä laita kädet pään alle. Suorita rutistuksia nostamalla ja laskemalla vartaloasi, mieluiten täydellisin tasaisin liikkein.