BW(ZK)16 CrossTrainer / Kuntopyörä / Tai Chi renkaat

Kombinaatio ulkokuntosalilaite.

3 680,00 alv 0
4 563,20€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Tämä kombinaatiolaite on osa kompakti sarjaamme. Kaikki sarjan ulkokuntosalilaitteet on valmistettu EU:n standardien mukaisesti, joten niitä voi käyttää niin julkisilla, kun yksityisilläkin ulkokuntosaleilla. Ulkokuntosalilaitteet ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat muutenkin rakenteeltaan erittäin tukevat ja kestävät💪Toimitusaika laitteisiin on noin 3-6 viikkoa.

Näiden ulkokuntosalilaitteiden asentaminen on erittäin helppoa, eikä vaadia laajempaa osaamista. Kattavat ohjeet asentamiseen saa oston yhteydessä. Asennus on myös mahdollista tilata meidän kauttamme, mikäli haluat GPF laiteasentajilta apuvoimia niin ota yhteyttä!

GPF hoitaa myös ulkokuntosalilaitteiden huoltotyöt🛠

Ulkokuntosaliaitteet on saatavilla monessa eri värissä.

Laitteessa on 3 eri kuntoilulaitetta, mikä säästää tilaa.

CrossTrainer

Laiteluokka: aerobinen, lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Aktivoi ja vahvistaa niveliä (lonkat, hartiat), venyttää käsivarsien ja jalkojen lihaksia, parantaa motorista koordinaatiota.

Ohjeet: Aseta jalat tasoille ja tartu molemmista kahvoista käsilläsi. Liikuta jalkojasi vuorotellen edestakaisin samalla kun aktivoit käsiäsi vuorotellen vetämällä ja työntämällä tangoja.

Tai Chi renkaat

Laiteluokka: nivelten aktivointi, venyttely

Laitteen toiminnot: Aktivoi ranteiden, kyynärpäiden, hartioiden ja lantion niveliä, vahvistaa niitä ja parantaa niiden joustavuutta.

Ohjeet: Seiso kasvot laitetta kohti. Tartu pyörän kahvoihin molemmin käsin ja käännä niitä samanaikaisesti samaan tai vastakkaiseen suuntaan

Kuntopyörä

Laiteluokka: Aerobinen

Laitteen toiminto parantaa peruskuntoa, sekä aktivoi jalkojen lihaksia.