BW(ZK)08 Yläveto / Rintapunnerrus / tikapuut / Dippiteline

Kombinaatio ulkokuntosalilaite

3 600,00 alv 0
4 464,00€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Tämä kombinaatiolaite on osa kompakti sarjaamme. Kaikki sarjan ulkokuntosalilaitteet on valmistettu EU:n standardien mukaisesti, joten niitä voi käyttää niin julkisilla, kun yksityisilläkin ulkokuntosaleilla. Ulkokuntosalilaitteet ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat muutenkin rakenteeltaan erittäin tukevat ja kestävät💪Toimitusaika laitteisiin on noin 3-6 viikkoa.

Näiden ulkokuntosalilaitteiden asentaminen on erittäin helppoa, eikä vaadia laajempaa osaamista. Kattavat ohjeet asentamiseen saa oston yhteydessä. Asennus on myös mahdollista tilata meidän kauttamme, mikäli haluat GPF laiteasentajilta apuvoimia niin ota yhteyttä!

GPF hoitaa myös ulkokuntosalilaitteiden huoltotyöt🛠

Ulkokuntosaliaitteet on saatavilla monessa eri värissä.

Laitteessa on 4 eri kuntoilulaitetta, mikä säästää tilaa.

 

Tikapuut

Laiteluokka: lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa yläselän lihaksia, hartioiden ja käsivarsien lihaksia sekä vahvistaa vatsalihaksia.

Ohje:

Leuanveto: Tartu tankoon molemmin käsin. Vedä vartaloasi ylös nostaaksesi leukasi tangon tason yläpuolelle. Laske hitaasti ja toista harjoitus.

Jalkojen nostot: Seiso selkä laitteeseen päin ja tartu tangosta molemmin käsin. Suorista tai taivuta polvet, vedä jalat vatsaasi kohti, pidä hetki ja laske ne sitten takaisin alas. Toista harjoitus.

Rinnakkaiset kaiteet / Dippi teline

Laiteluokka: lihasten rakentaminen.

Laitteen toiminnot: Vahvistaa alavatsan lihaksia ja käsivarsien lihaksia.

Ohje:

Jalkojen nostot: Kädet kyynärpäistä koukussa, nojaudu kaiteisiin selkäsi laitteeseen päin. Suorista tai taivuta polvet, vedä jalat vatsaasi kohti, pidä hetki ja laske ne sitten alas. Toista harjoitus.

Dippi: Nojaa kaiteisiin (kannatta kehon painoasi suorilla käsivarsilla), selkä tai kasvot laitetta kohti. Laske ja nosta vartaloasi taivuttamalla käsiäsi kyynärpäistä.

Yläveto

Laiteluokka: Lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa selän ja käsien vetäviä lihaksia