BW(ZK)07 Soutaja / Juoksija / Crosstrainer

Kombinaatio ulkokuntosalilaite

3 785,00 alv 0
4 693,40€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Tämän tuotteen värejä voidaan kustomoida. Oletuksena laitteen värit ovat kuvien mukaiset. Jos haluat vaikuttaa väreihin, pyydä haluamistasi tuotteista tarjous ja kerro Viesti-kenttään väritoiveesi.

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Tämä kombinaatiolaite on osa kompakti sarjaamme. Kaikki sarjan ulkokuntosalilaitteet on valmistettu EU:n standardien mukaisesti, joten niitä voi käyttää niin julkisilla, kun yksityisilläkin ulkokuntosaleilla. Ulkokuntosalilaitteet ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat muutenkin rakenteeltaan erittäin tukevat ja kestävät💪Toimitusaika laitteisiin on noin 3-6 viikkoa.

Näiden ulkokuntosalilaitteiden asentaminen on erittäin helppoa, eikä vaadia laajempaa osaamista. Kattavat ohjeet asentamiseen saa oston yhteydessä. Asennus on myös mahdollista tilata meidän kauttamme, mikäli haluat GPF laiteasentajilta apuvoimia niin ota yhteyttä!

GPF hoitaa myös ulkokuntosalilaitteiden huoltotyöt🛠

Ulkokuntosaliaitteet on saatavilla monessa eri värissä.

Laitteessa voi tehdä kolmea eri liikettä, mikä säästää tilaa.

Soutaja

Laiteluokka: lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa jalkojen, käsivarsien ja yläselän lihaksia.

Ohjeet: Istu mukavasti istuimella, aseta molemmat jalat tasoille. Tartu kahvoihin, vedä niitä itseäsi kohti samalla kun suoristat jalkojasi. Palaa lähtöasentoon ja toista harjoitus.

Juoksija

Laiteluokka: aerobinen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa jalkojen lihaksia ja niveliä, venyttää niitä, aktivoi lonkkaniveliä, parantaa motorista koordinaatiota.

Ohjeet: Aseta jalat tasoille ja pidä kiinni tangosta. Liikuta jalkojasi vuorotellen edestakaisin.

CrossTrainer

Laiteluokka: aerobinen

Laitteen toiminnot: Aktivoi ja vahvistaa niveliä (lonkat, hartiat), venyttää käsivarsien ja jalkojen lihaksia, parantaa motorista koordinaatiota. Lisäksi laitteella harjoittelu parantaa yleiskuntoa.

Ohjeet: Aseta jalat tasoille ja tartu molemmista kahvoista käsilläsi. Liikuta jalkojasi vuorotellen edestakaisin samalla kun aktivoit käsiäsi: vuorotellen vetämällä ja työntämällä kahvoja.