BW(ZK)04 Rintapunnerrus / Juoksija / Yläveto

Kombinaatio ulkokuntosalilaite.

3 520,00 alv 0
4 364,80€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Tämä kombinaatiolaite on osa kompakti sarjaamme. Kaikki sarjan ulkokuntosalilaitteet on valmistettu EU:n standardien mukaisesti, joten niitä voi käyttää niin julkisilla, kun yksityisilläkin ulkokuntosaleilla. Ulkokuntosalilaitteet ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat muutenkin rakenteeltaan erittäin tukevat ja kestävät💪Toimitusaika laitteisiin on noin 3-6 viikkoa.
Näiden ulkokuntosalilaitteiden asentaminen on erittäin helppoa, eikä vaadia laajempaa osaamista. Kattavat ohjeet asentamiseen saa oston yhteydessä. Asennus on myös mahdollista tilata meidän kauttamme, mikäli haluat GPF laiteasentajilta apuvoimia niin ota yhteyttä!
GPF hoitaa myös ulkokuntosalilaitteiden huoltotyöt🛠
Ulkokuntosaliaitteet on saatavilla monessa eri värissä.
Laitteessa voi tehdä kolmea eri liikettä, mikä säästää tilaa.

Yläveto

Laiteluokka: lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa hartioiden, käsivarsien ja yläselän lihaksia.

Ohjeet: Istu mukavasti istuimelle. Tartu kahvoista molemmin käsin ja vedä kahvoja itseäsi kohti. Pidä hetki, palaa lähtöasentoon. Toista harjoitus.

Juoksija

Laiteluokka: aerobinen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa jalkojen lihaksia ja niveliä, venyttää niitä, aktivoi lonkkaniveliä, parantaa motorista koordinaatiota.

Ohjeet: Aseta jalat tasoille ja pidä kiinni tangosta. Liikuta jalkojasi vuorotellen edestakaisin.

Rintapunnerrus

Laiteluokka: lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa rinnan, hartioiden ja käsivarsien lihaksia.

Ohjeet: Istu mukavasti istuimella. Tartu molempiin tankoihin käsilläsi ja työnnä ne poispäin itsestäsi. Pidä hetki, palaa lähtöasentoon ja toista harjoitus.