SG 616 Legendgym Kyykkylaite

3 100,00 alv 0
3 844,00€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Tämän tuotteen värejä voidaan kustomoida. Oletuksena laitteen värit ovat kuvien mukaiset. Jos haluat vaikuttaa väreihin, pyydä haluamistasi tuotteista tarjous ja kerro Viesti-kenttään väritoiveesi.

Kunto

Valmistaja

Painon tyyppi

Lisäpaino

Kuvaus

LegendGymin ammattitason ulkokuntosalilaite jalkojen lihasten harjoittamiseen on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja monipuolista treeniä ulkoilmassa. Lisäpainollinen laite mahdollistaa jalkojen lihasten harjoittelun optimaalisesti. Voit lisätä kuormaa jopa 100 kilogrammaan saakka liutettavien lisäpainojen avulla. Helppokäyttöiset pikalukitukset tekevät lisäpainojen säätämisestä vaivatonta ja nopeaa.

Tämä kyykkylaite on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, mikä takaa sen kestävyyden ympärivuotisessa käytössä ja erilaisissa sääolosuhteissa. Riippumatta siitä, millainen sää on, voit luottaa siihen, että LegendGymin ulkokuntosalilaitteet kestää ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä.

Laite on saatavilla monissa eri väreissä. Tämä ulkokuntosalilaite voi myös sopivasti täydentää ympäristöäsi tai brändiäsi, luoden houkuttelevan ja ammattimaisen ilmeen ulkotreenialueellesi. Valitse oma värisi ja anna LegendGymin ulkokuntosalilaitteen tehdä ulkotreenistäsi entistäkin motivoivampaa ja tehokkaampaa.