SG 615 Legendgym kulmasoutu

2 375,00 alv 0
2 945,00€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Toimitusaika n. 4 viikkoa.

Tämän tuotteen värejä voidaan kustomoida. Oletuksena laitteen värit ovat kuvien mukaiset. Jos haluat vaikuttaa väreihin, pyydä haluamistasi tuotteista tarjous ja kerro Viesti-kenttään väritoiveesi.

Paino 315 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Painon tyyppi

Lisäpaino

Kuvaus

LegendGymin ammattitason ulkokuntosalilaite selän lihasten harjoittamiseen on suunniteltu tarjoamaan tehokasta ja monipuolista treeniä ulkoilmassa. Lisäpainollinen laite mahdollistaa selän lihasten harjoittelun optimaalisesti, ja sen avulla voit lisätä kuormaa jopa 100 kilogrammaan saakka liutettavien lisäpainojen avulla. Helppokäyttöiset pikalukitukset tekevät lisäpainojen säätämisestä vaivatonta ja nopeaa.

Tämä kulmasoutulaite on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, mikä takaa sen kestävyyden ympärivuotisessa käytössä ja erilaisissa sääolosuhteissa. Riippumatta siitä, millainen sää on, voit luottaa siihen, että LegendGymin ulkokuntosalilaiteet kestää ja tarjoaa luotettavaa suorituskykyä.

Laite on saatavilla monissa eri väreissä. Tämä ulkokuntosalilaite voi myös sopivasti täydentää ympäristöäsi tai brändiäsi, luoden houkuttelevan ja ammattimaisen ilmeen ulkotreenialueellesi. Valitse oma värisi ja anna LegendGymin ulkokuntosalilaitteen tehdä ulkotreenistäsi entistäkin motivoivampaa ja tehokkaampaa.

Mitat: 2463 mm x 1709 mm x 1249 mm

Paino: 315 kg