MH-L115 Säädettävä penkki, multi bench

Barbo-Sport säädettävällä penkillä harjoittelet kotona monipuolisesti.

161,00 alv 0
199,64€ sis alv

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 16 kg (kilogramma)
Kunto

Lihasryhmä

Kokovartalo

Kuvaus

Barbo-Sport säädettävällä penkillä harjoittelet kotona monipuolisesti. Kapasiteetti 200kg. Toimii myös alaviistoasennossa vatsapenkkinä.

Missiomme on tarjota sinulle urheiluvälineitä, jotka täyttävät yksilölliset vaatimukset korkeimmalla tasolla. Siksi luotamme jatkuvasti uusiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin ja teknologioihin. Näiden ponnistelujen tuloksena on säädettävä harjoituspenkki MH-L115.

Tähän harjoituspenkkiin on saatavilla suuri määrä käytännöllisiä lisävarusteita, joten voit monipuolistaa ja laajentaa harjoitteluasi milloin. Harjoituspenkkiin voidaan asentaa hauis-pöytä, ylätalja  alasveto ja jopa jalkojen reisipenkkiasema. Näin ollen harjoituslaitteemme tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden harjoitella kehoasi laajasti kaikilla alueilla. Harjoituspenkin mitat on valittu erittäin tilaa säästäviksi, mikä tarkoittaa, että se on helppo ja mukava pystyttää myös ahtaisiin tiloihin. Tämä tekee harjoituspenkistämme täydellisen kumppanin kotitreeniin!

Malli MH-L115. on yhdeksän erilaista selkänojan säätökulmaa, istuin voidaan konfiguroida kolmeen eri versioon. Voit siis valita juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan asetuksen. Jotta kaikki voimaharjoittelun ystävät voivat nauttia kotona tehokkaasta harjoittelusta innovatiivisella painopenkillä, ulkoasu valittiin tietysti esteettisesti. Penkki tekee vaikutuksen esimerkiksi neliömäisellä muodollaan.

Adjustable multifunctional training bench MH-L115 – Marbo Sport.

Height 45 cm
Width 59 cm
Length 119 cm, 139 cm (at 0 ° backrest angle)
Dimensions of the backrest 81 x 27 cm
Dimensions of the seat 30 x 27 cm
Weight 15,4 kg
Backrest adjustment 9 positions (-22 ° 0 ° 15 ° 25 ° 35 ° 45 ° 56 ° 67 ° 84 °)
Seat adjustment 3 pozíció (0 ° 15 ° 26 °)
Maximum load 200 kg
Profiles 40 x 40 mm
Material steel
Finnish powder coating