ALE! -23%

Precor AMT C 100i Adaptive Motion Trainer Elliptical

Precor AMT C 100i Adaptive Motion Trainer Crosstrainet / Elliptical käytetty

Original price was: 2 790,00€.Current price is: 2 150,00€. alv 0
2 666,00€ sis alv

1 varastossa

Paino 200 kg (kilogramma)

Kuvaus

Precor AMT C 100i Adaptive Motion Trainer Crosstrainet / Elliptical käytetty

Palkittu Precor Adaptive Motion Trainer (AMT) on yhtä monipuolinen kuin ihmiskeho ja poikkeaa kaikista muista harjoituksista. Se on suunniteltu paitsi kehittämään kehoasi, myös mielikuvitustasi. Siirry lyhyistä askelista pitkiin askeliin, kävele juoksemiseen ja sitten syviin syöksyihin lennossa. AMT antaa sinulle vapauden luoda haastava ja täysin ainutlaatuinen harjoitus joka kerta. Kosketus- ja telemetriasyke Smart Raten kanssa sisältää 4 ohjelmaa ja 20 vastustasoa.

OMINAISUUDET

Ohjelmien määrä: 4 (manuaalinen, intervalli, syke, rasvanpoltto)
Elektroniset lukemat: 20 täydellistä, keskisyke, keskinopeus, kalorit, kalorit tunnissa, kalorit minuutissa, CrossRampin kaltevuus, tavoite, syke, kieli, maksimisyke, METS, profiili, vastustasot, segmenttiaika, älykäs nopeus, nopeus , Askeleita minuutissa, Tavoitesyke, Aika, Kulunut aika, Aika sykealueella, Jäljellä oleva aika, Askeleiden kokonaismäärä, Yksiköt, Watit, Harjoituksen yhteenveto
Sykemittaus: Kosketus- ja langaton yhteensopiva
Vastustasot: 20
Askelen pituus: 0-27 tuumaa
Stride Dial: Kun liikut, Stride Dial -grafiikka auttaa sinua näkemään säädettävän askeleen aktiivisen lihasryhmäsi määrittämiseksi. Näytön heilurimainen heilautus liikkuu jalkapolkimien mukana. Huomaa, että saat korkeamman kaloripolton pidemmillä askeleilla.
Kontralateraaliset käsivarsien liikkeet: Käsien ja jalkojen liikkeet ovat optimaalisesti koordinoituja koko kehon harjoittelua varten.
Tarvikkeiden pidike(t): Kyllä
Kuljetuspyörät: Integroitu
Tehovaatimukset: Itsesyöttävä

TEKNISET TIEDOT

Käyttäjän enimmäispaino: 350 lbs
Koneen paino: 445 lbs
Korkeus: 69″
Pituus: 74″
Leveys: 28″