Nyrkkeilysäkki 130cm täytettävä

Marbo Sport nyrkkeilysäkki.  Tälle materiaalille on ominaista korkea repäisylujuus ja kestävyys, mikä takaa, että tuote täyttää korkeimmatkin vaatimukset.

39,52 alv 0
49,00€ sis alv

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 2 kg (kilogramma)
Kunto

Kuvaus

Marbo Sport nyrkkeilysäkki 130x45cm.  Tälle materiaalille on ominaista korkea repäisylujuus ja kestävyys, mikä takaa, että tuote täyttää korkeimmatkin vaatimukset.

Toimitus sisältää tyhjän säkin, joka on täytettävä. Pienet leikatut kankaanpalat tai tekstiilijätteet sopivat ihanteellisesti nyrkkeilysäkkisi täyttämiseen. Jos kuitenkin olet sitä mieltä, että nyrkkeilysäkki on täytteestä huolimatta liian kevyt, voit täyttää pussin myös hiekalla mukana tulevaan sisäpussiin. Lisätäyttö kuivalla hiekalla voi lisätä nyrkkeilysäkin painoa 20 kg.

Lisää nyrkkeilysäkin painoa näin. Pussi tulee täyttää kuivalla hiekalla. Täytetyn hiekkasäkin paino on käytetystä materiaalista riippuen 20-25 kg. Täytetty hiekkasäkki tulee asettaa nyrkkeilysäkin keskelle. Hiekkapussissa on vetoketju ja se on valmistettu korkealaatuisesta polyesteristä (600 mm x 600 mm). Marbo Sport hiekkasäkki on kooltaan 22 x 55 cm ja se on valmistettu korkealaatuisesta polyesterista (600 x 600). Hiekkapussissa on vetoketju, joka takaa, että täytemateriaali pysyy aina siinä. Valikoimastamme löytyy myös täytettyjä nyrkkeilysäkkejä.

Tuotteidemme valmistuksessa käytämme uusimman sukupolven Coats Epic -ompelulankoja, joilla on korkea vetolujuus. Tuotantolaitoksessamme käytetyt Durkopp-Adler-koneet varmistavat tarkan ompelun. Kaikki saumat ovat repeytymättömiä ja erityisen vahvoja.