Multi bench MS-L106 punnerruspenkki

GPF  MS-L106. Penkkipunnerrus, vinopenkki, alaviistopenkki ja hartiapunnerrus samassa penkissä. Kotiin ja yhteisökäyttöön kuten taloyhtiöihin.

260,00 alv 0
322,40€ sis alv

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 38 kg (kilogramma)
Mitat 146 × 123 × 53 cm (senttimetri)
Valmistaja

Lihasryhmä

Hartiat, Kädet, Rinta

Tuotetunnus (SKU): MS-L106 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Multi bench with negative angle MS-L106. Penkkipunnerrus, vinopenkki, alaviistopenkki ja hartiapunnerrus samassa penkissä.

GPF Marbo-Sport Multi-penkistä negatiivisella kulmalla MS-L106. Punnerruspenkille on tunnusomaista 130 cm korkealla jalustalla viidellä turvatasolla. Koukut tehtiin yhdestä teräslevystä, jonka paksuus oli 4 mm. Penkissä on pidike valinnaiselle lisälaitteille kuten reisipenkki ja scott. Penkki on varustettu modernilla ja mukavalla verhoilulla, jonka paksuus on jopa 5 cm ja joka mukautuu täydellisesti harjoittajan kehon muotoon optimaalisesti sovitetun jäykkyyden ansiosta. Penkin avulla voit säätää selkänojan kulmaa kolmellatoista tasolla, mukaan lukien yksi negatiivinen. Istuinta voidaan säätää kolmeen kulmaan, joten voit mukauttaa sen täydellisesti säädettyyn selkänojan asentoon.

Semi-Pro Line on suunniteltu yhteisökäyttöön, kunnianhimoisille urheilijoille, jotka arvostavat mukavuutta ja turvallisuutta harjoittelun aikana. Vahva 50 x 50 mm profiili 2 mm seinäpaksuudella takaa rakenteen vakauden.