MFT-A019 Triple Bar Storage

MFT-A019 3-tangon pidike on laite, joka on suunniteltu asennettavaksi häkkipylväisiin ja -laitteisiin FT-toiminnallisessa harjoitusjärjestelmässä. Tankotelineeseen voi laittaa jopa kolme halkaisijaltaan 50 mm:n tankoa, joten sinun ei tarvitse investoida lisätelineeseen ja säästää tilaa harjoitukselle ja rahalle.

 

MFT-A019 Triple Bar Storage

69,00 alv 0
85,56€ sis alv

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 5 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): MFT-A019 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

MFT-A019 3-tangon pidike on laite, joka on suunniteltu asennettavaksi häkkipylväisiin ja -laitteisiin FT-toiminnallisessa harjoitusjärjestelmässä. Tankotelineeseen voi laittaa jopa kolme halkaisijaltaan 50 mm:n tankoa, joten sinun ei tarvitse investoida lisätelineeseen ja säästää tilaa harjoitukselle ja rahalle. Teline asennetaan kahdella kiinnitysruuvilla, joiden ansiosta laite on tukevasti kiinni päätangossa.

MFT-A019 Triple Bar Storage

The MFT-A019 3-bar holder is a device designed for mounting on cage posts and rigs in the FT functional training system.

You can put up to three bars with a diameter of up to 50 mm on it, so you do not need to invest in an additional stand, while saving space for exercise and money.

The holder is installed with the use of two mounting screws, thanks to which the device is securely attached to the main pole.

 

Tekniset tiedot:

Height: 25 cm
Width: 25 cm
Length: 11 cm
Weight: 4,7 kg
Construction profile: sheet 4 mm, pipe 60 x 3 mm
Material: steel
Finish: powder painting