MFT-A015 Safety Straps

MFT-A015 turvaremmit eli turvakaiteet ovat turvalaite, joka on tarkoitettu asennettavaksi FT-toiminnalliseen harjoitusjärjestelmään. Vyöt tarjoavat yksinkertaisen ja luotettavan suojan laitteelle ja harjoittelevalle henkilölle vaikeimpienkin harjoitusten aikana.

MFT-A015 Safety Straps

110,00 alv 0
136,40€ sis alv

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Paino 5 kg (kilogramma)
Kunto

Valmistaja

Tuotetunnus (SKU): MFT-A015 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

MFT-A015 turvaremmit eli turvakaiteet ovat turvalaite, joka on tarkoitettu asennettavaksi FT-toiminnalliseen harjoitusjärjestelmään. Vyöt tarjoavat yksinkertaisen ja luotettavan suojan laitteelle ja harjoittelevalle henkilölle vaikeimpienkin harjoitusten aikana. Kiinnitysjärjestelmän avulla voit nopeasti muuttaa nauhojen asentoa päätangossa. Remmit asennetaan työntämällä tappi pylvään kiinnitysreikään ja lukitsemalla tappiin oleva salpa.

The MFT-A015 safety belts are a security device intended for installation in the FT functional training system.

The belts offer simple and reliable protection of the device and the exercising person even during the toughest workouts.

The fastening system allows you to quickly change the position of the tapes on the main pole. The tapes are installed by inserting the pin into the mounting hole of the pole and locking the catch on the pin.

 

Tekniset tiedot:

Width: 8 cm
Length: 121 cm
Weight: 2 x 2,5 kg
Construction profile: sheet 6 mm
Material: steel
Finish: powder painting