BW(ZK)11 Jalkaprässi / Rintapunnerrus / Yläveto

Kombinaatio ulkokuntosalilaite.

3 345,00 alv 0
4 147,80€ sis alv

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kunto

Valmistaja

Kuvaus

Tämä kombinaatiolaite on osa kompakti sarjaamme. Kaikki sarjan ulkokuntosalilaitteet on valmistettu EU:n standardien mukaisesti, joten niitä voi käyttää niin julkisilla, kun yksityisilläkin ulkokuntosaleilla. Ulkokuntosalilaitteet ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Laitteet ovat muutenkin rakenteeltaan erittäin tukevat ja kestävät💪Toimitusaika laitteisiin on vain noin 3-6 viikkoa.

Näiden ulkokuntosalilaitteiden asentaminen on erittäin helppoa, eikä vaadia laajempaa osaamista. Kattavat ohjeet asentamiseen saa oston yhteydessä. Asennus on myös mahdollista tilata meidän kauttamme, mikäli haluat GPF laiteasentajilta apuvoimia niin ota yhteyttä!

GPF hoitaa myös ulkokuntosalilaitteiden huoltotyöt🛠

Ulkokuntosaliaitteet on saatavilla monessa eri värissä.

Laitteessa on 3 eri kuntoilulaitetta, mikä säästää tilaa.

Rintapunnerrus

Laiteluokka: Lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Aktivoi rinnan hartioiden ja ojentajien lihaksia.

Ohjeet: Istu mukavasti istuimelle ja ota kiinni kahvoista. Työnnä kahvoja eteen päin ja pidä hetki. Laske kahvat takaisin alas ja toista

 

Yläveto 

Laiteluokka: Lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Aktivoi lonkkaniveliä, vahvistaa vatsalihaksia, parantaa motorista koordinaatiota.

Ohjeet: Istu mukavasti istuimella (kasvot tai selkä laitetta vasten). Tartu tangosta molemmin käsin ja vedä sitä itseäsi kohti. Pidä hetki, palaa lähtöasentoon. Toista harjoitus.

Jalkaprässi

Laiteluokka: Lihasten rakentaminen

Laitteen toiminnot: Vahvistaa jalkojen lihaksia.

Ohjeet: istu mukavasti istuimelle aseta jalat paikoilleen ja työnnä itsesi pois päin laitteesta, pidä hetki ja laske sen jälkeen takaisin alas ja toista liike.