ALE! -24%

Vave excite 700 led käytetty

Vave excite 700 led crosstrainer käytetty

1 250,00 alv 0
1 550,00€ sis alv

1 varastossa

Kunto

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vave excite 700 led crosstrainer käytetty ”luistelulaite”.

Waven avulla koko kehon alaosan työstäminen kestää vain muutaman minuutin, sen avulla voit polttaa 120 kalorilla 20 minuutissa, jolloin tunnet vähemmän väsymystä kuin muussa harjoituksessa.

Haluat kiinteyttää jalkojasi ja pakaroitasi paremmin
Liikkeen aikana polvi on enemmän koukussa kuin toisessa harjoituksessa, ja tämä mahdollistaa myös säären yläosan lihaksien: nelipäisen reisilihaksen, pakaralihasten ja reisilihasten kiinteyden.

Haluat harjoitella tasapainoasi
Wavella omaksuttu asento ja tasojen liikkeet koskevat kehon tärkeimmät vakauttavat lihakset (vatsa- ja lannelihakset) ja auttavat parantamaan proprioseptiota ja tasapainoa, jopa lisäämällä nopeutta.

Haluat ehkäistä selkäkipuja
Jalkatapit liikkuvat taaksepäin, ulospäin ja pyörivät, ja tämä liike kuormittaa vähemmän lantiota, lantiota ja selkärankaa, jolloin voit vahvistaa lihaksia ja nivelsiteitä ja estää vammoja ja tulevia ongelmia.

Juoksumatoon tai katujuoksuun verrattuna Wave ei vaadi korkeaa koordinaatiotasoa, koska liike on ohjattua. Lisäksi, koska ei ole kosketusta maahan, vaikutus polviin ja jalan niveliin on pienempi.

Harjoituksen alussa jalkatappien sisäreuna on korkeammalla kuin ulkoreuna, joten vältät omaksumasta väärää asentoa, joka voi aiheuttaa virheellisiä kiertoja, nyrjähtäviä nilkkoja tai polviongelmia. Sitten työkalun itsensä avulla voit pitää alaraajat kohdakkain välttäen nivelten äkillistä taipumista.